Vanaf de start van Qilau werk ik met de producten van De Groene Linde. Zij hebben nu de Experi-senses ontwikkeld en ik mag als een van de eerste praktijken hiermee gaan werken.

Experi-senses bestaat uit 6 verschillende blends die allemaal zijn gemaakt van 100% natuurzuivere etherische oliƫn. Ze hebben allemaal op hun eigen manier een positief effect op het energetische systeem van de mens.

De Experi-senses bestaan uit de volgende 6 verschillende blends: Purifying, Silence, Warming, Meditation, Balaning en Energizing.

Ik heb een bijzondere sessie op basis van deze Experi-senses samengesteld.

Wanneer je een afspraak bij mij maakt, kun je bij een aantal behandelingen ervoor kiezen om deze uit te breiden met de Experi-senses.

Ik heb een moodbook liggen, waarin je kunt lezen wat de verschillende blends voor je kunnen betekenen. Op basis hiervan kan je een keuze maken uit een van de 6 blends. Het is ook mogelijk om ze te ruiken en op basis hiervan een keuze te maken.

Indien je dit wilt is het mogelijk om een voetenbadje klaar te maken met Himalaya zout en een aantal druppels van jouw gekozen blend erin.

Terwijl je ontspant in jouw voetenbadje ontvang je een kop thee die past bij jouw gekozen thema.

Hierna mag je plaats nemen op de massagetafel voor de behandeling die jij gekozen hebt (keuze uit: Reiki, Angel Healing, Energetische hoofdmassage of energetische gezichtsmassage). Hierbij ontvang je 2 kristallen die passen bij jouw thema.

De behandeling wordt afgesloten met een vleugje spray van jouw gekozen blend.

Na afloop van de behandeling krijg je een glas edelsteenwater (dit zijn edelstenen die passen bij jouw gekozen thema)

Laat je meevoeren in de geur-, kleur-, en energiebeleving en geniet van jouw moment.

Nieuwsgierig naar deze bijzondere aanvulling op jouw behandeling, maak dan snel een afspraak.

Liefs Laura