Energetische therapie leert jou vandaag nog luisteren naar je lichaam.

Verlos jezelf van lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten.

Met een energetische behandeling laat je de energie weer stromen. Hierdoor word je weer in contact gebracht met jouw kern ook wel jouw energie, zodat er onrust ontstaan en jij in je kracht komt te staan. Je durft beslissingen te nemen. 

Wat gebeurt er tijdens een energetische behandeling?

Je energielichaam wordt schoongemaakt. Jij gaat je eigen energie hierdoor weer voelen, welke is afgestemd op jouwe ware zelf. De samenwerking tussen lichaam en ziel is verbeterd, waardoor je zelf in staat bent om te helen. Een energetische behandeling is een krachtige behandeling voor mensen die op zoek zijn naar een stukje ontspanning en naar een verdieping in hun gevoelsleven, naar meer rust en vertrouwen.

Energetische hoofdmassage
Ben jij ook zo benieuwd waarom een hoofdmassage zoveel effect heeft.
Door spanningen en stress voelt het gebied van hoofd, nek en schouders vaak stram aan. Het hoofd en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest bent of boos, hopen spanningen zich op en uit het zich in hoofdpijn, pijn in de nek of schoudergebied.
Door zachte massagebewegingen wordt gezorgd dat blokkades worden opgeheven en kan het voor verlichting zorgen bij pijn door stress of migraine.
De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk maar werkt ook mentaal door. Hoofdmassage kalmeert en ontspant, en het kan zorgen voor een betere nachtrust.
Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het hele zenuwgestel tot rust. Massage van de slapen verbetert het gezichts- en concentratievermogen, en brengt ook een toestand van geconcentreerd bewustzijn. Massage van de wenkbrauwen ontspant het hele lichaam en is vooral heilzaam voor de ogen en het zenuwgestel. Vaak ervaren we veel spanning van het voorhoofd. Massage van het voorhoofd versterkt het gezichts- en concentratievermogen en ontspant het voorhoofd.

Heb je emoties onder controle!

Leer met je emoties omgaan door middel van energetische therapie.

Ervaar ruimte en rust in je hoofd!

 

Minder Stress & Spanning!

Door ruimte en rust ontspant het lichaam en ervaar je minder stress.

Naast de energetisch hoofdmassage bied ik meer heerlijk ontspannende energetische behandelingen aan:

– een energetische gezichtsmassage

– een energetische stoelmassage waarbij je op een speciale stoelmassage stoel zit.

– een Indian head massage wanneer je liever zit in plaats van ligt.

– een hand(reflex) massage.

– een guasha gezichtsmassage waarbij er gebruik gemaakt wordt van een speciale guasha rozenkwarts.

Wil je meer informatie over een van deze behandelingen, neem dan contact met mij op en ik vertel je er graag meer over.

Kosten en duur

Investering Energetische hoofdmassage, Energetische gezichtsmassgage, Enegetische stoelmassage € 35,-

De energetische behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten.

Investering Guasha gezichtsmassage en Hand(reflex) massage € 30,-

De behandeling zelf duurt ongeveer 45 minuten.

Investering Indian head massage € 25,-

De behandeling zelf duurt ongeveer 30 minuten.

Betaling contant, per pin of per betaalverzoek.

 

“Sinds Laura haar nieuwe praktijk aan de Mijlweg heeft geopend, heb ik al verschillende behandelingen bij haar mogen ondergaan. Zo heb ik een handmassage, energetische hoofd en -gezichtsmassage en een Lomi massage gehad. Allemaal van harte aan te bevelen! Het zijn prettige behandelingen in een ontspannen sfeer en op een locatie die rust uitstraalt!” Jacqueline Nemmers

“Als je in Laura’s praktijk komt, ben je gelijk zen. Hoe ze het doet, weet ik niet, maar het voelt heerlijk zodra je bij Qilau binnenstapt. Ik heb verschillende behandelingen gehad, zoals een energetische hoofdmassage en een Lomi massage en de rust die Laura overbrengt naar de ander is echt heel fijn. Je komt er totaal verkwikt vandaan!” Louise Jansen

“Voor mijn migraine klachten ben ik bij Qilau terechtgekomen en al een paar keer heb ik een Reiki behandeling ondergaan. Totaal ontspannen kom je vervolgens weer thuis… Ik ga zeker door! Laura is een warme persoonlijkheid waar je je helemaal bij op je gemak voelt.” Iet Bravenboer