Laura van der Heul

Energetisch therapeut

 Ik ben Laura van der Heul, (1971) samenwonend en moeder van drie prachtige jongens.

Na de geboorte van mijn jongste zoon merkte ik meer en meer verzet tegen mijn drukke, hectische leven vol verplichtingen en verwachtingen (lees: verplichtingen voornamelijk door mijzelf opgelegd en verwachtingen voornamelijk door anderen opgelegd…). Ik voelde aan alle kanten dat hetgeen ik deed moest veranderen, omdat het mij niet meer de juiste voldoening gaf.

Toen ben ik gestopt met mijn baan op het reisbureau en vanuit huis de administratie van het bedrijf van mijn man gaan doen. Het was niet het werk van mijn dromen, maar op dat moment gaf het mij meer rust. Vanuit die rust heb ik opnieuw mogen ontdekken waar mijn prioriteiten liggen en wat mij energie geeft. Het werd een voor mij prachtige en unieke ontdekkingsreis, waarbij ik ontdekte wie ik in essentie ben en hoe ik mijn, tot dan toe, verborgen gebleven talenten in zou kunnen zetten om ook andere mensen te helpen om hun kracht terug te krijgen en zich (opnieuw) met zichzelf te verbinden.

Zo kwam ik er namelijk achter dat ik een groot deel van mijn leven mijn eigen gevoelens en intuïtie had genegeerd; ik paste me aan de buitenwereld aan . Boosheid, verdriet en onbegrepen voelen slikte ik in. Ik wilde graag aardig en lief gevonden worden. Ik ontving wel (heel veel!) signalen, maar deed er niets mee.  Door onder andere het volgen van verschillende trainingen op intuïtief en persoonlijk gebied heb ik meer helderheid en inzicht gekregen, leerde ik naar mijn eigen gevoel te luisteren en daarop te vertrouwen en besefte dat ikzelf de sleutel tot “genezing ” in handen had. Ik ontdekte dat mijn hoog gevoeligheid niet langer lastig is, maar juist mijn grote kracht waarmee ik anderen kan helpen.

Vervolgens heb ik de cursus Reiki 1-2-3 gevolgd en heb ik diverse trainingen op energetisch gebied gedaan, zodat mijn kennis steeds is uitgebreid.  Om mezelf te blijven ontwikkelen heb ik een 2-jarige opleiding tot energetisch zelfhelingstherapeut gevolgd en met succes afgerond. Inmiddels heb ik vanuit mijn pakket aan kennis en ervaring een unieke methode ontwikkeld, die jou kan helpen om meer rust, ontspanning en balans te krijgen en meer vanuit jouw eigen kracht te leven.

In de loop van 2016 heb ik Qilau opgericht en ben ik begonnen met het aanbieden van behandelingen in de praktijk van een vriendin, per februari 2019 heb ik een ruimte gehuurd. Na de vele opgelegde sluitingen heb ik uiteindelijk besloten mijn huur op te zeggen en per november 2021 vanuit een mooie ruimte naast huis te gaan werken. Ik beschik nu over een eigen prachtige praktijkruimte in ‘s Gravendeel. Op mijn eigen nuchtere en rustige wijze help ik mensen dichter bij zichzelf te komen zodat ze het leven gaan leven waarvoor ze bedoeld zijn.

Ik zou het leuk vinden je in mijn praktijk te ontmoeten.

Veel liefs, Laura