Beauty & Care Baobab olie

12.95

“Een rijke olie die de huid voedt”

Baobabolie wordt koud geperst uit de zaden van de Adansonia digitata fruitbomen die in Afrika groeien.

In de Afrikaanse cultuur wordt de Baobab boom in de volksmond ook wel de ‘Tree of Life’ genoemd. Alle delen van de Baobab-boom, inclusief de schors, bladeren en fruitpulp, worden gebruikt in de traditionele geneeskunde. De olie, gewonnen uit de zaden, is weelderig en goudgeel met een zacht gevoel en een mild aroma. Het is sterk niet-siccatief (d.w.z. het droogt niet uit bij contact met de lucht) en heeft een aantoonbaar langere houdbaarheid dan veel andere natuurlijke zaadoliën.

Met zijn unieke vetzuurprofiel dat bijna gelijke hoeveelheden palmitinezuur, oliezuur en linolzuur bevat, is Baobab olie goed voor het bindweefsel in de huid.

Deze Afrikaanse natuurlijke olie helpt bij het ontwarren van het haar en is goed voor het behoud van glanzend haar. 

Tips in gebruik

Kneed 2 druppeltjes Boabab olie doorhet haar. Of gebruik 2 druppeltjes door je conditioner.

Het is fijn om de olie aan te brengen na het douchen. Droog jezelf niet af maar druppel enkele druppels in de handen en wrijf dit op de huid. Laat even intrekken en dep vervolgens de huid droog.

Baobab is heerlijk om rond de ogen te smeren. Gewoon puur natuur, wie wil dit nou niet?

Inhoud: 30 ml

  • Let op met het gebruik van de olie bij de ogen, smeer deze niet te dicht bij de wimper rand, zowel boven als onder het oog. Dit omdat de olie anders in de ogen terecht kan komen.

 

Categorie:

Beschrijving

“Een rijke olie die de huid voedt”

Baobabolie wordt koud geperst uit de zaden van de Adansonia digitata fruitbomen die in Afrika groeien.

In de Afrikaanse cultuur wordt de Baobab boom in de volksmond ook wel de ‘Tree of Life’ genoemd. Alle delen van de Baobab-boom, inclusief de schors, bladeren en fruitpulp, worden gebruikt in de traditionele geneeskunde. De olie, gewonnen uit de zaden, is weelderig en goudgeel met een zacht gevoel en een mild aroma. Het is sterk niet-siccatief (d.w.z. het droogt niet uit bij contact met de lucht) en heeft een aantoonbaar langere houdbaarheid dan veel andere natuurlijke zaadoliën.

Met zijn unieke vetzuurprofiel dat bijna gelijke hoeveelheden palmitinezuur, oliezuur en linolzuur bevat, is Baobab olie goed voor het bindweefsel in de huid.

Deze Afrikaanse natuurlijke olie helpt bij het ontwarren van het haar en is goed voor het behoud van glanzend haar. 

Tips in gebruik

Kneed 2 druppeltjes Boabab olie doorhet haar. Of gebruik 2 druppeltjes door je conditioner.

Het is fijn om de olie aan te brengen na het douchen. Droog jezelf niet af maar druppel enkele druppels in de handen en wrijf dit op de huid. Laat even intrekken en dep vervolgens de huid droog.

Baobab is heerlijk om rond de ogen te smeren. Gewoon puur natuur, wie wil dit nou niet?

Inhoud: 30 ml

  • Let op met het gebruik van de olie bij de ogen, smeer deze niet te dicht bij de wimper rand, zowel boven als onder het oog. Dit omdat de olie anders in de ogen terecht kan komen.

 

Extra informatie

Gewicht 100 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beauty & Care Baobab olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *